Γυναικολογία

Ο μαιευτήρας - χειρουργός γυναικολόγος Καράδαγλης Στυλιανός, το ιατρείο του οποίου βρίσκεται στο Χαϊδάρι, διαθέτει τις επιστημονικές γνώσεις, την εμπειρία και τον υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, ώστε να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε γυναικολογικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Στο ιατρείο του μπορείτε να πραγματοποιήσετε τεστ Παπ και μία σειρά από άλλες γυναικολογικές εξετάσεις, ενώ αναλαμβάνει και γυναικολογικές επεμβάσεις με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, προσφέροντάς σας την ασφάλεια και την κατανόηση που απαιτούνται για κάθε περιστατικό.
Τεστ Παπ
 
Η κυτταρολογική εξέταση κατα Παπανικολάου (τεστ Παπ) είναι μια απλή εξέταση που ανακαλύφθηκε απο τον Έλληνα Ιατρό Παπανικολάου ο οποίος , μετανάστευσε στις Η.Π.Α. προκειμένου να αναπτύξη την έρευνα του.
Πρόκειται για μια μέθοδο ελέγχου του πληθυσμού , η οποία σκοπό έχει να διαγνώσει αρκετά νωρίς αλλοιώσεις του τραχήλου της μήτρας έτσι ώστε σε στάδια θεραπεύσιμα να επεμβαίνει ο Ιατρος πριν αυτά εξελιχθούν σε καρκίνο του τραχήλου. Απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο για τις γυναίκες που βρίσκονται πριν την εμμηνόπαυση και κάθε έξι μήνες για τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση .
Οι σεξουαλικά δραστήριες γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν πιθανότητα μεγαλύτερη για να αναπτύξουν αυτή την κακοήθεια όσο πιο πολλούς ερωτικούς συντρόφους έχουν.
Η επανάληψη του τεστ Παπ με αυτό το ρυθμό θεωρείται ικανοποιητική, δεδομένου ότι οι περισσότεροι τύποι του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας μεγαλώνουν αργά.

Το Τεστ Παπ έχει πολύ μικρό κόστος, πολύ μικρή χρονική διάρκεια πέντε - δέκα λεπτών αλλά μπορεί να γλιτώσει τη γυναίκα από πλήθος βαριές συνέπειες.

Με το τεστ Παπ γίνεται λήψη κυττάρων από τον κόλπο,τον τράχηλο και τον ενδοτράχηλο. Ο γυναικολόγος επιστρώνει τα κύτταρα αυτά σε πλάκες και, αφού μονιμοποιήσει το παρασκεύασμα, το στέλνει στον κυτταρολόγο. Ο κυτταρολόγος μικροσκοπεί τα πλακίδια, και περιγράφει διάφορες προκαρκινικές καταστάσεις για τον τράχηλο της μήτρας, εάν υπάρχουν.

Κολποσκόπηση
Εμβόλιο κατά του HPV
Iνομυώματα
Ενδομητρίωση μια κρυφή νόσος
Κύστες ωοθηκών
Πολυκυστικές ωοθήκες
Υπογονιμότητα
Συντηρητική αντιμετώπιση ινομυωμάτων
Αυτοεξέταση μαστών
Κλιμακτήριος
Πολύποδες Ενδομητρίου
Επεμβάσεις στον τράχηλο της μήτρας. Επηρεάζουν τη γονιμότητα ;
 

Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος Καράδαγλης Στυλιανός

Στρατάρχου Καραϊσκάκη 91
12461 Χαϊδάρι
Τηλέφωνο +302105811656
κινητό τηλέφωνο +306945385344